A gyűlölet nem pálya

Újabb állomásához érkezett az MLSZ és a klubok közös fellépése a nézőtéri gyűlöletkeltés és kirekesztés ellen, a sportszerű szurkolásért.

Elkészült a tavasszal nagy sikert arató kampány folytatásaként „A gyűlölet nem pálya kampány” új társadalmi célú reklámspotja. A kisfilmben ezúttal gyerekeké a főszerep. Az OTP Bank Bozsik-programban résztvevő ifjú futballisták - akik természetesen szurkolóként is megfordulnak a stadionokban - hívják fel elsősorban a felnőttek figyelmét arra, hogy a szenvedélyes szurkolásnak helye van a futballpályákon, a gyűlölet megnyilvánulásainak nincs!

Mivel iskolánk is részt vesz ebben a programban, néhány tanulónkat ért az a megtiszteltetés, hogy részt vehettek a forgatáson, illetve a filmben.

A film a DVTK-FTC bajnoki mérkőzés előtt debütál a televízióban, és a következő hetekben rendre feltűnik az MTVA és a Sport TV bajnoki közvetítései alatt.

Aki azonban szeretné megtekinteni a reklámfilmet, az letöltheti a Letöltések menüponton a videók között, illetve itt !Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz