Mézes reggeli

Újra Mézes reggeli iskolánkban! Részletek a plakáton!

Évnyitó képei

Becsengettek az iskolánkban is! Elkezdődött az új tanév. Az évnyitóról készült képekért kattints ide!


Hirdetmény

Értesítem a szülőket, a tanulókat, hogy a
JAVÍTÓVIZSGA IDŐPONTJA:
  • 2019. augusztus 27. (kedd) 9:00 óra.

TANKÖNYVOSZTÁS:
  • időpontja:2019. augusztus 23-án pénteken pénteken de. 8 - 12 óráig,du. 13–18 óráig

  • helye:az iskola tornaterme

A Kormány az 1265/2017. (V.29.) Korm. határozata értelmében a 2019/2020. tanévben az 1-8. évfolyam valamennyi tanulója alanyi jogon ingyenes tankönyvellátásra jogosult.

A 2019/2020-as tanév ünnepélyes tanévnyitója 2019. szeptember 2-án (hétfőn) 8 órakor kezdődik az iskola központi épületének udvarán.

Az ünnepély után tanítási órák lesznek, a tanulók az iskolai felszerelésüket hozzák magukkal.
Tanulóink már az első tanítási napon igénybe vehetik a napközis, illetve menzai ellátást, amit a szülőknek írásban kell igényelniük tankönyvosztáskor az iskola által kiadott űrlapon.
Az étkezési térítési kedvezmények a korábbiak szerint érvényesek.

A Nagyszokolyról, Magyarkesziről, Felsőnyékről és Csehi-, Hékút-, Okrádpusztáról bejáró tanulók a 2019. szeptember havi tanulóbérletet augusztus 23-án átvehetik az iskolában.

Iregszemcse, 2019. július 10.

Gyócsi Edit

intézményvezető


Pótvizsga

Nyári ügyelet

Blue Bot a sulinkban

Május utolsó és június első hetében iskolánkba berepült Zümi, a Robotcsámborgás kezdeményezésnek köszönhetően. Zümi egy programozható padlórobot,nagyon jól bevonható a tanórákon. Segíti az algoritmikus gondolkodást, fejleszti a problémamegoldó képességet, a térirányt, a tájékozódást, az önbizalmat, a kreativitást,a szabálytudatot és még sorolhatnánk. Nagyon hamar megszerettette magát a gyerekekkel, hiszen a programozhatósága mellett villog és hangot is ad ki. Szomorúak is voltak a gyerkőcök,mikor Zümit tovább kellet küldeni. A tanórákon történő felhasználásáról készült videók itt nézhetőek meg. A terveink között szerepel saját padlórobotok beszerzése.


Tanévzáró

A tanévzárón készült képek megtekinthetőek a Galériában, vagy itt.


Ballagási képek

2019. június 15-én búcsúztunk végzős diákjainktól. Az eseményen készült képek megtekinthetőek a Galériában vagy itt!


Határtalanul Szlovákiában

A „Határtalanul” program segítségével az Iregszemcsei Deák Ferenc Általános Iskola 7. osztályos tanulói négy napos kiránduláson vettek részt 2019. május 28-tól a Felvidéken, Szlovákiában. A túrát az intézmény 52 iregszemcsei, magyarkeszi és felsőnyéki tanulója teljesítette. A beszámoló folytatásához kattints ide!
A kirándulásról készült képeket megtekintheti a Galériában.


Határtalanul képek

A május 18-án megrendezett Határtalanul_Egy nap alatt a Föld körül-Hegyek között-völgyek között elnevezésű programunkról készült képek megtekinthetőek a Galériában vagy itt!


Deák bál

Töltse velünk a szombat estét!

Határtalanul 2019-ben

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Hegyhát történelem verseny-döntő

A Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola és Gimnázium Gyönki Tagiskolája történelem tanulmányi versenyt hirdetett, melynek témája a Földrajzi felfedezések kora.
A versenyre összesen 15 csapat jelentkezett Gyönkről, Tevelről, Zombáról, Dombóvárról és Szekszárdról. Az Iregszemcsei Deák Ferenc Általános Iskola három csapattal képviselte magát.
Iskolánk tanulói eredményesen szerepeltek, és mindhárom csapatunk tovább jutott a döntőbe, melyre 2019. április 17-én került sor.
Bár dobogós helyezést nem sikerült most elérniük,de tanulóink helyt álltak. Büszkék vagyunk rájuk!

Kódiás Anita


Velünk történt mostanában

Aktív élet zajlik intézményünkben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az elmúlt időszakban a következő programjainkat rendeztük meg:  • Hegyhát történelem verseny


Nyílt nap 2019

Sok szeretettel várjuk leendő első osztályos tanulóinkat!

Oldal:   <<        >>